2013. január 21., hétfő

1. rész: Így történt az egész...


Ashley szemszöge:

Nagyban aludtam és arra keltem fel, hogy nálunk betört egy ablak.
- Mi volt ez Ashley - kérdezte Niall mellettem.
- Nem tudom - válaszoltam neki és elindultam az ajtóhoz és kiléptem a szobából.
- Mi a faszom volt ez? - kérdezte Zayn álmosan.
- Csukjátok fel a villanyt! - szólaltam meg.
Harry a kapcsolót nyomkodta fel-le aztán megszólalt, hogy:
- Nincs áram!
- Itt valami nagyon bűzlik - szólalt meg Kelly a hátam mögül. Ezzel én is egyet értettem, hogy itt valami nincs rendben.
Végig mentünk a folyosón, Niall mögöttem végig fogta a kezem. Harry előttem ment és néha-néha hátra pillantgatott és a tekintete azt sugározta, hogy nincs semmi baj. Louis ment elől, úgy látszik ő volt a legbátrabb közölünk.
- A konyha pulton az kinek a laptopja? - kérdezte Louis.
- Szerintem nem a miénk - rázta a fejét Cata.
- Nézzük meg - mondtam és bekapcsoltam a laptopot. Az asztalon csak egy videó volt.
- Kattints rá! - szólalt meg Harry a kezét a derekamra téve. Még jó, hogy ezt senki nem látta a sötétben. Én rákattintottam és elindult a videó. A képernyőn virított Milo képe és beszélni kezdett hozzánk:
- Sziasztok! Azt hittétek, hogy nem fogunk megtalálni titeket? Amint látjátok készültünk valamire. Nézzétek körül nincs áram, be vannak deszkázva az ablakok kivéve egyet, ahol az embereim várnak. Hogy elmagyarázzam pontosan most jött el a vég 3, 2, 1...
Hirtelen feldurrant valami, én nagyon megijedtem és a legközelebbi ember karjaiba vetettem magam. Meg éreztem azt az ismerős illatot és gyorsan kibújtam Harry karjai közül és odamentem Niall-höz. Még egy durranást hallottam és hirtelen felgyulladt a nappali.
- Jézusom! Meg fogunk halni - pánikolt Jillian Matt-tel a kezében.
Szegény gyerek most miattam fog meghalni és a többiek is. Akaratlanul is elkezdtek folyni a könnyeim. Hallottam még egy robbanást, de ez kintről jött... Mi történt? És hirtelen egy kocsi átszakította a ház tetejét, ami ráesett Cata-ra. Na, tessék bekövetkezett elveszítettem egy barátomat.
- Cata - mondta Kelly sírva és Louis mellkasába fúrta a fejét. Egyre nagyobb lett a tűz körülöttünk innen már nincs menekvés, meg fogunk halni.
- Ashley! - lépett elém Harry.
- Igen?
- Nem halhatok meg úgy, hogy ezt ne tudd. Szeretlek - mondta ki Hazza mélyen a szemembe nézve, majd megcsókolt. Elváltak ajkaink és Harry nem engedte el a kezem.
- Harry! De köcsög vagy - mondta Niall.
- Bocsi Niall, nem tehetek róla - mondta Hazza tartva Niall szúrós tekintetét és szorított egyet az összekulcsolt kezünkön.
Niall elment és eltűnt a füstben, Jillian is utána ment...
Egyre nagyobb lángokban állt a ház, azt hittem, hogy tényleg itt a vég. Amikor hirtelen valaki betörte a bejárati ajtót. A tűz kezdett alább hagyni. Liam volt az. Liam és Dylan. Így történt az egész, így menekültünk meg. De Niall és Jillian meg Matt eltűntek.
Hirtelen felébredtem. Már megint ezt álmodtam. És ekkor kinyílt a szobám ajtaja. Niall lépett be egy fegyverrel a kezében, amit rám szegezett.
- Niall te mit csinálsz? - kérdeztem tőle.
- Erre gondolsz? - és rá pillantott a fegyverre, én meg bólogattam. - Azért jöttem, hogy megöljelek, Téged! - és meghúzta a ravaszt.
Ekkor hirtelen megint felébredtem. Meg csíptem magam, hogy megbizonyosodjak róla, hogy tényleg fent vagyok. Most már biztos vagyok, hogy álmodtam az egészet. Hallottam
Harry horkolását, Liam meg magában beszélt. Inkább úgy gondoltam, hogy lemegyek és iszok egy pohár tejet. Mielőtt kiléptem volna az ajtón Liam megszólalt.
- Segítség kanál!
Én értetlenül néztem rá és óvatosan becsuktam az ajtót. Lementem a konyhába és kinyitottam a hűtőt. Kivettem a tejet és leraktam a konyha pultra, míg kivettem egy bögrét a szekrényből. Amikor öntöttem magamnak egy kis tejet és bele kortyoltam.
 Valaki keze összekulcsolódott a hasamnál és szorosan magához ölelt.
- Miért nem alszol, cica? - búgta a fülembe Harry.
- Rosszat álmodtam - és bele kortyoltam egyet a tejbe.
- Te tényleg cica vagy, ha már tejet is iszol.
Én ezt a megjegyzést elintéztem egy vállrándítással és megittam a maradék tejet.
- Most már mehetünk föl? - kérdezte Harry tőlem miközben megcsókolta a nyakam.
- Persze - és leszedtem az ölelő karjait magamról és elindultam fölfele. Harry jött utánam. Befeküdtem az ágyba és elég hamar elaludtam.


Harry szemszöge:

Ma reggel arra keltem, hogy valaki erőteljesen bebaszta a szoba ajtaját. Felültem az ágyamba és láttam, hogy Ashley is elkezdett mocorogni. Én rá néztem és egyből elmosolyodtam. Szép halkan lemásztam az emeletes ágy tetejéről. De az utolsó fokoknál megcsúszott a lábam és seggre ültem. Mit ne mondjak nagyon sajog. Kinyitom a szemem és Ashley tekintetével találkoztam.
- Mit csinálsz te a földön? - kérdezte tőlem.
- Megnéztem, hogy az ágyam alatt van-e a telefonom - találtam ki valami hülyeséget.
Ashley erre nem válaszolt semmit csak ki pattant az ágyból és megállt az ajtónál:
- Ha később érsz le, mint én akkor búcsút mondhatsz ennek - és felhúzta a pólómat, ami rajta volt a köldökéig.
Nekem egyből beindult a fantáziám és éreztem, hogy odalent kezd működésbe lépni The Styles. Mire észbe kaptam, hogy mi van Ashley már nem volt az ajtóban. Azonnal utána eredtem, futás közben a folyosón majdnem fellöktem Zayn-t. De ő most nem érdekelt csak futottam tovább. A lépcső aljánál megpillantottam Ash-t, hogy a konyha előtt áll. Odamentem mögé óvatosan hozzá értem a combjához és felfele húztam a kezem. Ashley felém fordult.
- Hazza!
A kezemet a derekára csúsztattam és óvatosan neki löktem az ajtófélfának. Olyan szorosan hozzá simultam, hogy még egy bankkártya se fért volna el közöttünk. Már éppen majdnem megcsókoltam, mikor Liam megzavart:
- Khmm... Szobára... Gyerekek!
- Jó lenne ha máskor halkabban csuknád be az ajtót - szóltam Liam után. Majd egy puszit nyomtam Ashley arcára és bementem az étkezőbe, ahol már mindenki az asztal körül ült. Mivel ma hétfő van és ma megbeszélést tartunk. Leültem a megszokott helyemre és
Ash is helyet foglalt mellettem.
- Harry ezen a héten mi a teendőnk? – kérdezte Kelly.
- Nyugis lesz ez a hét. Szerdán megyünk beszerzésre, pénteken meg eladjuk.
- Ez az! Akkor pénteken bulizunk – mondta hű de nagy lelkesedéssel Louis. Nem értem, miért kell ilyen negatívnak lennie…
- Na végre csajozunk – dőlt hátra Liam.
- Igen csajozunk – és én egy vigyort ejtettem el.
- Fel kéne szedni valami jó pasit nekem is – mondta Ashley elég furcsa arckifejezéssel. Úgy tűnik nem esett le neki, hogy én rá gondoltam. Látszik, hogy szőke.
- Befejeztük? – Louis.
- Igen! – mondtam.
És ezzel Louis elment. Gondolom a szobájába ment, mint mindig…


*kedd hajnal 3:12*
Liam szemszöge:

Már megint a kanalakról álmodtam és nem tudok vissza aludni. És ha ez nem lenne elég Harry is itt horkol nekem. Jól belerúgtam az agyába, hát ha csöndbe marad. Ehelyett még hangosabban horkolt tovább.
- A franc ki van veled Harry - mondtam ki hangosan.
Kikeltem az agyból és inkább lementem a nappaliba a takarómmal együtt és lefeküdtem a kanapéra. Hát ha itt nyugodtan tudok aludni. Nem elég, hogy kényelmetlen volt ez a szar, de én hülye még mindig csak a kanalakra tudok gondolni. Ezért úgy döntöttem, hogy inkább tv-t nézek. Be is kapcsoltam. Pornó ment... Fogadni mernék, hogy Harry nézte utoljára. Baszunk ki vele, le gyerek zárazom. A jelszónak azt attam meg, hogy: perverz kanál". Miután ezt megtettem el kezdtem kapcsolgatni a tv-t. Egy zene csatornán hagytam, láttam, hogy a Kiss you ment. Eszembe jutottak a régi szép idők, hogy akkor még minden milyen jó volt... A következő klip előtt megjelent egy dögös nőci és elkezdett szövegelni:
- Most egy klippremier lesz. A The Wanted - I found you. Elnézést kérek, hogy herélt hangú fiúk énekelnek. Ha tehetik dugják be a fülüket, úgy mint én - és a nő bedugta a fülét.
Elindult a klip. Ez valami borzalom, kár, hogy nem hallgattam a nőre. Az első 5 másodperc után elkapcsoltam és inkább pornót néztem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése